Антъни Джошуа постигна една от най-лесните си и категорични победи на

...
Антъни Джошуа постигна една от най-лесните си и категорични победи на
Коментари Харесай

Показно! Антъни Джошуа изпепели Нгану в два рунда

Антъни Джошуа реализира една от най-лесните си и категорични победи на боксовия кръг, откакто нокаутира Франсис Нгану за два рунда. Камерунецът не оказа никаква опозиция на английския боксьор на галавечер в Рияд, Саудитска Арабия. 

Ей Джей прати в нокдаун някогашния първенец в тежка категория на UFC в първия рунд, след което още един път във втория, а по-късно го нокаутира. За Нгану това беше втора загуба в два мача в професионалния бокс, до момента в който Джошуа сподели, че към момента е на върха в тежка категория. Все отново не трябва да се подценява обстоятелството, че тази среща за английския спортист беше против конкурент, чиято кариера в бокса е прекомерно семпла.

Надеждите измежду антуража му и почитателите на AJ са роденият в Уотфорд боксьор да върне поясите си в тежка категория, само че преди този момент би трябвало да се изчака багра през май сред Олександър Усик и Тайсън Фюри. Целият свят тръпне в очакване дали Джошуа в миналото ще излезе на кръга против сънародника си Фюри.

Първи рунд

В първите минути и двамата пробваха леви прави и леви крошета, само че не можеха да намерят задачата. В 55-ата секунда фантастична композиция ляв-десен прав на Джошуа прати Нгану на земята и наелектризира публиката. Камерунецът въпреки всичко съумя да оцелее до края на рунда.

Втори рунд

Джошуа пласира мощен десен прав в лицето на Нгану и във втория рунд, а камерунецът се опита да се избави с клинч. Ей Джей реализира втроа композиция десен-ляв и прати камерунеца във втори нокдау. А секунди по-късно Джошуа нокаутира противника си.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР